|
Sommermat - grillet lammelår |
|
|
Grilling av et helt lammelår Pensle steken med olje og gni inn salt og pepper og urter (rosmarin, timian
eller oregano). Skjær "lommer" i kjøttet og stikk hvitløksbåter inn i
"lommene". Grill låret over vekselvis varm og mindre varm grill. Snu steken
ofte. Grill med lokk er det best å bruke ved grilling av hele lammelår.
Hvis du ikke har grill med lokk kan du "jukse" litt. Da forsteker du låret i
stekeovnen til kjernetemperaturen er 60 - 65 grader C og legger det på grillen den siste
tiden. Låret grilles til kjerne temperaturen er ca 70 grader C (grå snittflate).
|
|
|
Flere oppskrifter på lam;
Helt lammelår
|
|
|
|
Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com
|
til
oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20 Mail
Produsert med Copyright av AICOM AS
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600