Sommermat - grillet lammelår

 
Grilling av et helt lammelår 

Pensle steken med olje og gni inn salt og pepper og urter (rosmarin, timian eller oregano). Skjær "lommer" i kjøttet og stikk hvitløksbåter inn i "lommene". Grill låret over vekselvis varm og mindre varm grill. Snu steken ofte. Grill med lokk er det best å bruke ved grilling av hele lammelår. 

Hvis du ikke har grill med lokk kan du "jukse" litt. Da forsteker du låret i stekeovnen til kjernetemperaturen er 60 - 65 grader C og legger det på grillen den siste tiden. Låret grilles til kjerne temperaturen er ca 70 grader C (grå snittflate). 
 


Flere oppskrifter på lam;

Helt lammelår
 


Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com




  

 

 

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600