|
|
Et fantastisk grilltips er kylling marinert i yoghurt blandet med indisk tandorisaus. Det er bare å smøre det på kyllingen og grille rett på grillen. Kjempe godt!!
Sonja Butt |
|
|
Kyllinglår
Det er mange som synes det tar lang tid å
grille kjøtt. Nå får vi kjøpt rå frosne kyllinglår i butikken.
Lag en marinade av olivenolje, til steking altså (ikke virgin). hakk to fedd hvitløk og
ha i oljen. Bruk friske urter, man kan bruke det man liker best, men jeg bruker timian,
merian, rosmarin, basilikum, gressløk, kruspersille og sitronmelisse. Hakk opp urtene og
bland de i oljen, ha i pepper og soyasaus i stedet for salt. Bland alt godt sammen og legg
de frosne kyllinglårene i marinaden. vend dem av og til så alle sidene blir marinert. La
de ligge til de har tint men aller helst til dagen etter. De blir saftige og velsmakende.
Det går an og pakke kyllinglårene inn i foliepakker med litt av marinaden sammen med
dem. Den kraften som danner seg inni foliepakkene er veldig god å tømme over kokt ris
hvis man har det som tilbehør. Jeg bruker ris og grønn salat og gjerne litt godt brød
ved siden av. velbekomme.
Solveig S.H
|
|
|
kylling grill filet..! Legg kyllingfileten i grillfolie, smør den inn med litt smør på begge
side, ha på det krydderet du selv liker, gjerne hvitløk. Legg den på grillen, grill den
i ca 3-5 min på hver side( kommer an på hvor tykk fileten er ). Og vips så har du en
saftig "grillet" kyllingfilet.
Serveres med Salat, røstede sjampionger og grillete poteter. Bon appetit
Heidi
|
|
|
|
|
|
|
Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com
|