Påskeoppskrifter - kveldspai
wpe3B.gif (17076 bytes)

KVELDSPAI MED SPEKESKINKE
(4- 6 pers.)

200 g hvetemel
150 g smør
3 ss kaldt vann

       


FYLL: 2 rødløk, 1 gul løk, 1-2 hvitløkbåter, 3 egg, 2 ½ dl melk og 200 g revet jarlsberg (eller annen gul ost).

DESSUTEN: 3 tynne skiver spekeskinke og en håndfull kokte sukkererter eller asparges til hver. Evt. rømme.


kilde: Glad i mat


Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com




  

 

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600