Påskeoppskrifter - egglapper
wpe3B.gif (17076 bytes)

Egglapper

4 egg
1 dl sukker
1/2 ts natron
1 ts vaniljesukker
1/2 ts salt
2 dl kefir eller kulturmelk
4 dl hvetemel
smør til steking.

 

       

Pisk egg og sukker. Bland det våte og det tørre hver for seg, og bland dette igjen vekselsvis.
Brun smør i pannen, og bruk 1-2 ss røre til hver lapp.
Stekes til de er gyllenbrune på begge sider.
Serveres med brunost eller syltetøy og litt rømme
  Bente


Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com




  

 

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600