Marinader  
 Tilbake til oversikt
 

Oppskrift på marinade: kjøtt og fisk kan med fordel ligge i marinade før grilling, da blir smaken mye bedre. Større kjøttstykker bør ligge i marinade 1-2 døgn, mens fisk og kjøtt ikke bør ligge mer en 1-2 timer. Salt bør ungåes i marinaden, da saltet trekker ut en del av kjøttsaften.

Alle marinadene skal bare blandes sammen og kjøtt / fisk rulles inn i marinaden. 

 

Marinade til kjøtt og fisk med hvitløk;

 

Med tomat;

3 dl olje
1 dl eddik
1-2 finhakket hvitløksbåter
1 kryddermål grovknsut hvit pepper
1 kryddermål grovstøtt allehånde
1/2 boks tomatjuice
1/2 dl eddik
1 ts timian
1 ts rosemarin
1/2 ts grovstøtt hvit pepper
1 liten løk i skiver
Marinader til kjøtt;

Med rødvin og enebær

1 dl olje
3 dl rødvin
1/2 teskje govt hvit pepper
1-2 teskjeer grovknuste tørkede enebær
1 laubærblad
1/2 løk i skiver
Med rødvin og kryddernellikk
1 dl olje
1/2 dl eddik
2 dl rødvin
1/2 ts grovknust pepper
2-3 kryddernellikker
1 laubærblad
1/2 løk i skiver

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600