1 dl sukker
4 egg
2 dl tørket frukt
1 ts salt
1 dl farin 4 ms (måleskjeer) sitronsaft
nøtter
2 l whiskey
Ta frem en mellomstor bolle.
Smak på whiskeyen for å forsikre deg
om at denne er god.
Hell den gjerne i
et desilitermål og drikk.
Repeteres.
Sett på elvispen.
Sjekk igjen whiskeyen, om denne holder kvalitet.
Bland 1 dl smør i bollen, legg til 1 måleskje sukker
og visp dette sammen.
Sjekk om whiskeyen står seg ved å tømme i deg
enda et desilitermål.
Schteng av elvispen.
Knekk to høner og schleng disse i bollen,
sammen med all den tørkede fjukten??
Schett på elvispen igjen.
Hvis den tørkede fjukten setter seg fast i bollen,
grav den ut med nevene.
Smak deretter på whiskeyen for å være sikker
på at den frendeles ikke har blitt schemt.
Etterpå schal du sile 2 ss schalt, eller noe schånt?
Det er forresten ikke schå nøye.
Schekk whiskeyen.
Sil sitronsaften, legg til en matsche og så sukker,
eller hva søren du måtte ha for hånden.
Schmør ovnen.
Vri kakeformen på 220 grader, ikke glem å schteng av elvispen.
Schleng bollen ut av vinduet, og?
Ssschekk så whiskeyen igjen.
Gå og legg deg? Hvem søren liker fruktkake uanschett?
|