Konseptet;

  sidene.com ble lansert 22. august 2000. 

Vår målsetting er å utarbeide nettsider som skal være enkle både å finne frem til og samtidig lette å navigere i. Derfor har vi satset på enkel, men funksjonell design.

Og for å finne frem, kan man bare gå til, eksempelvis, bilsidene.com om man har interesse for bil, boksidene.com om man ønsker oversikt over bøker osv.
Husker man ikke adressene, kan man bare gå på vår forside som heter sidene.com Her finnes oversikt over alle "portalene" vi har bygget opp. Det er også mye som skal bygges opp fremover. Oversikt finner du ved å gå på forsiden og klikke på "hva kommer fremover".

Vi leter frem de beste linkene på nettet, slik at du under hvert tema skal finne det som er av interesse med tanke på innhold og nytte for deg. På denne måten slipper du å få opp tusenvis av treff som man ofte gjør i en søkermotor.

Det satses også på eget redaksjonelt stoff på de fleste temaer etter hvert. På de ulike sesongsidene, som eks. sommersidene.com, valentinesidene.com, paaskesidene.com  osv. har vi lagt ut mye redaksjonelt, og satser også her på mye innlegg fra leserne.

Vi bygger det altså opp enkelt, raskt og oversiktelig, og ønsker at brukerne skal bidra mest mulig. På denne måten kan sidene bli et enkelt verktøy for de fleste. Ønsker du innflytelse på vårt konsept, gi oss et tips! klikk her

Konseptet   Hvem er vi   Kontakt oss   Annonsere på sidene.com   Oversikt over sidene.com