Halloween - Lesernes sider - pynting og festtips s.4 

 

 Pynting og festtips fra leserne s.4;

   NB! Siste innsendte tips ligger på siste side    Side 1  2  3  4Her er et tips fra meg: for å gjøre det litt "schumlihc" i rommet, bor hull i gulrøtter og heng dem i tråder i hele rommet. (dette hedde stor suksess på mitt party)
 
anonym

Man kan lage en suppe med mel vann salt og masse eplemos eller en annen mos kok dette opp og kjøles ned. Si at det er hjernemassen til rotter og mus
  Elisabeth


FOR Å FÅ TIL DEN UHYGGELIGE STEMNINGEN: Svarte plastsekker teipet foran vinduene, Flere levende lys, spindelvev i hjørner og kroker med småkryp i, skummel musikk, hva med en heksegryte? (fås kjøpt i lekebutikker)

Hvis du tilfeldigvis feirer halloween i nærheten av et vindu kan du henge en grusom maske eller lignende utenfor. Det skal iallfall jeg!
  Cassie 13 år

Hei alle sammen! Jeg og to andre skal arrangere en halloween-fest. Vi skal leie et stort lokale, og vi ønsker masse tips til helst billig/gratis pynt som vi kan kjøpe, eller lage selv.
   Halloween-arrangør Tolga 13 år

Se noen forslag på våre
pynte- og festtips sider - mye som du kan lage selv der. Se ellers forslag fra leserne under disse sidene - mye tips her også.
   red

Vil du ha en velykket halloween fest så er det noen tips du må følge her: 1.Lei en skummel film. 2.Pynt med allslags skumle ting som fks. sukker-spinn(til spindelvev) Edderkopper, lys, mørke å musikk!! 3.Fortell spøkelses historier!!
   rebekka

klipp ut øyne og munn på en fotball, og legg en lommelykt inni den. hheng et laken over og heng det opp i en tråd
   robert

set noget som ligner et dødt menneske i en stol eller på sofaen med et skilt hvor der står foreksempel velkommen
  
tony

jeg feirer halloween hvert eneste år. jeg bor i et 104 år gammelt hus som har gått i genrasjoner fra tipp, tipp oldemoren min. så vi pynter det med spindervev, edderkopper, flaggermuser, gravsteiner, skilt der det står "her går du på eget ansvar pass opp for spøkelser", en hengt mann i treet forran huset, et gjennferd i vinduet, et fugle skremsel, og mye mer, men det som virkelig er prikken over ièn er at pappa lager en hekse drikk...med pepsi, eplejuise, rød kondittor farge, litt halloween godteri og den egentlig hemmlige tillberedingen... tørr is. fordi det får heksebrygget til og bruse og bobble også kommer det røyk ut fra den gammle gryten!!!
 
 Emilie K

har bursdag litt før halloween og pleier å ha halloween-party. Om du skal ha det samme som meg, har jeg to tips:Du kan få kjøpt grønne lys så det lyser grønt! Og så kan du ta litt papir og krølle det sammen, så tar du et lite hvitt tøy-stykke og legger over, tegn på sorte øyne så det ser ut som et spøkelse. dette kan du sette i vinduet eller ha ved siden av bordkortet.
  Fra Juli-Kuli:-)


kan dere gi meg en oppskrift på hvordan jeg lager falskt blod?
   Hanne

Det er flere måter å lage blod på, det kommer litt an på hvor og hvordan du skal ha det.
Et gammelt triks er jo ketchup, men det kan ofte virke litt falskt? Du kan også blande rød saft el. konditorfarge med litt potetmel og vann (evt. melis)
Skal du ha det på kroppen, må du nesten bruke kroppsmaling eller sminke.
Er det andre som har bedre tips, så send det inn til oss.
  Red.

hei...jeg har et tips vis du skal ha fest: kjøp litt "spinndelvev" gjærne med edderkopper i...heng opp edderkopper på veggen...be gjærne hele klassen til Party...å dekk gjærne til kaka med litt edderkopper...
   Gry

   NB! Siste innsendte tips ligger på siste side    Side 1  2  3  4

 

Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com
  

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600