Halloween - Lesernes sider - pynting og festtips s.3

 

 Pynting og festtips fra leserne s.3;

   NB! Siste innsendte tips ligger på siste side    Side 1  2  3  4

Jeg skal feire halloween for første gang. Har dere noen tips til pynting i redaksjonen( hvis det er en)? Er det lurt og ha det ute, eller skal jeg ha det inne? Vil gjerne ha svar fra andre å.
12 år og trønder

Svar;
Hei 12 år og trønder. 
Ja, vi har en redaksjon. Håper du finner noen bra tips på disse sidene nå. Skal vi komme med noe, så må det jo være å prøve å få tak i ekle gummidyr som du kan henge rundt. Tegn noen gresskar på stiv papp, klipp dem ut, og heng dem rundt omkring. Det er jo ellers mye annet som enkelt kan tegnes på papp. F.eks. spøkelser er ganske enkelt. Er du flink til å tegne kan du jo også forsøke med katter, hekser, flaggermus og annet som hører Halloween til. Du finner kanskje noen idéer til tegninger på noen av bildene på disse sidene?
Ellers håper vi at leserne kan komme med flere forslag.
Når det gjelder om du skal ha festen ute eller inne, så er jo dette avhengig av hvor stor plass man har, og om du får lov av dine foreldre. Det kan jo være ganske artig å ha det ute i mørket om dere har en egnet plass, og det ikke blir for kaldt eller regner. Mye fint kan jo henges opp i trærne, og man kan henge noen lykter rundt omkring for å få bedre stemning.
Hilsen oss i sidene.com
 


Gå i skogen. få noen til og henge opp selv lysende ting. få gjestene til å gå med lomme lykt og finne tingene. du og noen til kan stå i skogen og lage skumle lyder og sånt. dette funker bra!!
13år tromsø
 

Kjøp 1 kg tørr-is .
Dermed hakk den opp i biter.
etter du er ferdig med å hakke opp bitene legger du dem oppi en bøtte med varmt vann
Dette vi skape skummel røyk
etter en stund når vannet blir kaldt burde du helle oppi nytt varmt vann

TIPS: Ikke ta på tørr isen hvist du ikke har på deg hansker, uten hansker får du brannsår! 
death_monkey_ass@  Kr.sand
 

Kjøp en hel del gummi "krypdyr". Ta en bøtte som du setter over døren og når døren går opp velter bøtten med "kryp dyrene" over venninnen din.
har_ikke_peiling@  - 


Ta en stor papp eske og pakk den inn i gavepapir. Så lager du hull til armene ,hodet og ett hull som du kan gå inn i. Dette er ikke særlig skummelt , men det er morsomt!!!
    Clementine 12årJeg bor på en veldig liten plass oppe i Finnmark. Jeg har hatt halloween fest to år på rad. Jeg låner mørkeloftet til min avdøde oldemor (det er nå min tante som eier huset). Huset har en stor gammel hage!!! Skummel er den også! Gjestene får komme inn via kjellerinngangen og videre opp en mot mørke trapper. I år skal vi ha Dødens Kafé!!!
Send tips til min mail!!!!!!
   Martine 11år

   NB! Siste innsendte tips ligger på siste side    Side 1  2  3  4

 

Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com
  

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600