Halloween - Lesernes sider - pynting og festtips 

 

 Pynting og festtips;

   NB! Siste innsendte tips ligger på siste side    Side 1  2  3  4

NB! HUSK Å VÆRE FORSIKTIG MED LEVENDE LYS!!!

 

Hvor kan jeg få tak i svart plast, eller tilsvarende, for å tildekke vegger og skape den riktige stemningen?
   Per Voie

Svar;
Hva med å benytte svarte plastsekker som du bare klipper opp? Eller er den noen av leserne som har forslag?
send det gjerne inn til oss
   Red.


Hva med skumle lyder? Finner ikke det noen steder på nettet....
   Evy Jeanette Olafsen

Ville bare si til dem som lurer på hvor man får kjøpt lyder + div. til Halloween. Ringo har veldig mye bra. Både cd med lyder og div. glasskuler med lys og små spøkelser med lys og lyd + div. annet.
   Monica

Svar;
Kanskje du finner noen steder som har skumle lyder under linker. Ellers vet jeg at det nå er en del butikker som selger både CD og kassett med lyder til Halloween. F.eks. kan du bestille på
Partytime. Eller om du ikke rekker dette, så tror jeg du kan finne noe på f.eks. Nille.
Er det noen av leserne som vet om steder på nettet man kan finne det,
send oss gjerne et tips
   Red.
 


Ederkopp spinn i taket.....kan kjøpes på leketøys butikker over alt
   Tina Hildre


Her er noen kule tips for å arrangere et realt halloween party.. 1. fyll et rom/lokale med kunstig spindelvev (gjerne ha noen plastedderkopper dinglende inni..) 2. send ut innbydelser til venner og familie.. husk at alle må kle seg ut! 3. lokalet dere skal ha festen i, bør være mørkt eller svakt belyst, tenn masse stearinlys. 4. kjøp opp godis, masse potetgull er en sleger.. fyll bøtter og spann med ekle ting og selvfølgelig masse godteri.. prøv å få det eklest som bare mulig, f.eks plastedderkopper og potetgull, lakrisedderkopper, slanger og skumgummi hjerner.. bare det blir ekkelt.. 5. når forberedelsene er ferdig, er det klart for full fest.. fiks en kassett/cd med skumle lyder, begynn festen med å servere godter og drikke.. 6. halloween punch er standard, kjøp iste pulver og bland i en bolle med vann, slipp oppi ekle edderkopper osv.. enkelt og greit.. 7. er dere mange, bør dere lage trick or treat grupper, del inn maks fire personer pr gruppe og begynn godterisamlingen i hver deres nabolag.. husk å ta med ekstra poser i tilfelle... (Party tips: er dere flere grupper som går trick or treat, prøv å konkurer om hvilket lag som samler mest godteri) kanskje arrangørene av festen kan ha en liten premie på lur.. 8. når runden er ferdig avkåres vinnerne av godter konkurransen, husk å del godteriet broderlig slik at alle får likt... 9. nå er tiden kommet for å sette seg ned i ring å fortelle spøkelseshistorier, hør på den kassetten med skumle lyder... hvis ingen kan noen historier, så sørg for å ha en real skrekkfilm i nærheten....våghalsene kan derimot kanskje prøve seg på spiritisme.. en kjempeslager på halloween fester.. 10. husk å ikke skrem gamle folk på trick or treat runden, ta av maskene om nødvendig.. ha i bakhodet at gamle folk kan tro dere prøver å rane dem...(hehe.. snakker av erfaring..) ellers rop: KNASK ELLER KNEP!!! og ha en riktig happy halloween...
   Bjørn Stian
 

Skaff deg et rom el. kott, ha døra åpen, heng et spøkelse el.l. opp, og steng igjen døra med "Politi sperrings band" skaff deg og en cd/kassett m skumle lyder på PS: les spøkelses historier i lyset av flakkende stearinlys.

feir sammen med gode venner, gjerne overnattings-selskap. Skru av alt lys unntatt et stearinlys, og les spøkelseshistorier. Pynt så det lager skummel stemning.
   digger halloween
 


   NB! Siste innsendte tips ligger på siste side    Side 1  2  3  4

 

Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com
  

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600