Halloween - Lesernes sider 

 

 Generelt;

NB! siste innlegg, ligger sist på siste side - side 1  2


 


Halloween blir så skummelt her i Norge og kanskje unaturlig i vår tradisjon. Da jeg vokste opp i New York på 60-tallet kunne de som ønsket det, få UNICEF- bøsser som vi gikk rundt med på Halloween og sa: Trick or treat for UNICEF! Dermed var vi med og samlet inn penger til trengende barn i hele verden..... noe positivt!!!
   Anne

Hei! har bare lyst til å fortelle at jeg og en venninne skal ha fest for ungene våre og deres klassekamerater og barnehagekompiser. Vi har en gammel nedlagt mølle, den skal vi pynte skikkelig skummelt, men med enkle midler, hvite laken som spøkelser, vi lager figurer i trolldeig til å henge på veggene, har lagd et fare-skilt som skal festes på en gammel skistav, der har vi tegnet et spøkelse og det står FARE!! SE OPP FOR SPØKELSER, maler syltetøyglass til lysestaker, gamle gryter med vann og tørris skal stå å syde, gammel kjetting skal rasles med, og uro/klokkespill skal henges opp for skummel lyd. Det er ikke innlagt strøm, men vi setter opp en 500w. lampe m/skjøteledning på loftet og det kommer til å skinne skummelt ned på oss, ungene vi skal ha dette for er fra 4-8 år, det kommer 25 stk, og vi regner med at vi kommer til å skremme vettet av alle sammen. Vi skal kjøpe inn godteri og ungene får pølser og brus, de skal betale 20kr. for å komme inn. Dette er har jeg og min venninne gledet oss til lenge, og vi bestreber oss på at vi skal lage det meste selv og at det ikke skal koste for mye. Her tror vi ungene får mye moro for 20 kr. Tror dere?? hilsen heksemamma
   Vibeke Gundersen

Svar;
Jo det høres ut som barna får veldig mye igjen for de 20 kronene! Kanskje en idé til andre også?
Red.


dobegood@ Oslo

Vil bare tipse om at det feires HALLOWEEN på The Dubliner Folk Pub 31. oktober hvert eneste år (på riktig dag) i Rådhusgaten 28. Denne puben er irsk, mange fra Irland drar dit for å feire sammen med andre, og puben har også mange stamgjester. Alle med kostyme kommer gratis inn. Jeg arbeider ikke der, men er en god venn av eieren. Puben pyntes opp med temaer, hvor død, spøkelse, hekser osv....går igjen.
Velkommen! Det deles også ut priser til vinnere av beste kostymer! Dette er i Oslo, om jeg glemte å nevne det og partyet begynner 19.00 31 oktober

Hva er det man egentlig trenger til halloween? åssen kan man gjøre det så billigt som muligt?

Se under
Pynte- og festtips
  Red.
 

Jeg skal ha halloweenfest, og lurer på hvordan jeg skal gjøre det. Jeg feirer sammen 4 venninner. -bør det være inne eller ute? tror dere det er for kaldt å ha det ute? -hva slags mat og drikke er store slagere? -hvilke filmer er å anbefale for 12-åringer? - er det bra med leker? I så fall, har dere noe tips?     -er det smart med overnatting? - hva bør jeg satse på av pynt? 
VIL HA DEN BESTE FESTEN I NORGE!!!!!
   91-modell

Når begynte norske barn å gå halloween?
  Ada

Så vidt vi vet, så ble dette ganske populært rundt 2002-2203.
  REd.

NB! siste innlegg, ligger sist på siste side - side 1  2

 

 

Besøk;
spaniasidene.com
shopsidene.com
  

 

 

 


til oversikt over sidene.com
sidene.com as, Hvitsteinsveien 114, 3174 Revetal
Tlf /Fax 66 90 48 20   Mail 

Produsert med Copyright av AICOM AS

Microsoft Internet Explorer
Disse sidene er designet for minimum skjermoppløsning 800x600